1/12/2020
By Pressure

Henrik Nilssen Dale starts as a digital health consultant and creative director at Pressure, a communications agency that specializes in digital political influence. He comes from the position of head of digital communication and social media at Roche.

I høst ansatte kommunikasjonsbyrået Kruse Larsen Mette Nilstad som seniorrådgiver innen helse, som første trekk i en offensiv satsing på helse- og legemiddelmarkedet. Nå følger datterselskapet Pressure etter med ansettelse av Henrik Nilssen Dale fra Roche.  

– Vi ser et stort marked for digital kommunikasjon, posisjonering og påvirkning i sosiale medier i helse- og legemiddelmarkedet. Jeg er utrolig glad for at vi har fått med oss Henrik i denne satsingen. Han har en unik bakgrunn, med erfaring fra politikken og helsenæringen, og er en dyktig digitalrådgiver, sier administrerende direktør Celine Gran.  

Henrik jobbet som kommunikasjonsrådgiver i Høyre fra 2014-2018, og var med å etablere Høyres egen digitalavdeling. Henrik har jobbet som digitalrådgiver for bedrifter og politikere i Washington D.C. før han begynte som ansvarlig for digital kommunikasjon og sosiale medier i Roche.

– Jeg gleder meg veldig til å starte i Pressure og være med å bygge opp helsesatsingen. Tiden i Roche har vært veldig bra og jeg har vært heldig som har jobbet i verdens største bioteknologiselskap. Jeg tar med meg mye kunnskap og erfaring fra en næring som er krevende å forstå for mange. Nå gleder jeg meg til å jobbe mer spisset med politikk og digital kommunikasjon på vegne av flere spennende kunder, sier Nilssen Dale.  

Pressure ble etablert i september 2019, og i desember ble Christian Laland, tidligere digitalsjef i Høyre, ansatt som strategi- og kampanjesjef. Med Henrik Nilssen Dale på laget blir Pressure 5 rådgivere og skal nå satse stort på helsefeltet sammen med Kruse Larsen.  

– Vi ser at det er en stor etterspørsel etter tjenestene og kompetansen vi tilbyr, og det er jo ekstra positivt i et år som dette. Vi har store planer fremover og gleder oss til vi blir enda fler, sier Gran.  

Pressure er eid av Kruse Larsen i Norge og Reform Society i Sverige. Byrået opererer med åpne kundelister.